Over ons

Home > Over ons

Wie zijn we?

Wij kunnen je helpen jouw bedrijf ten goede te veranderen!


We zijn een groep van trainers die geloven dat de kleinste entiteit van een organnisatie het team is. Er bestaan geen goede of slechte teams, leiders of medewerkers want we geloven dat teams, leiders en medewerkers steeds onderweg zijn.


We gebruiken een ontwikkelingsmodel om een complexe situatie te begrijpen. Daar waar intuitie faalt helpt een methodische aanpak ons verder op weg.


We brengen terug beweging bij teams, leider en medewerkers die vastgeroest zitten.

Erica Coddens


Erika werkt in Unie-k, Ons erf. Na  4 jaar werken als woonbegeleidster, groeide ze door naar groepschef, zorgmanager en unitcoach. Erika heeft bijzondere interesse en ervaring ontwikkelt in het omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en teams die met moeilijkere doelgroepen werken. De kaders van het Team OntwikkelingsModel en Moeilijk Verstaanbaar Gedrag zijn de basis voor haar om te kijken en aan de slag te gaan met teams die zich vastlopen of niet meer weten welke richting ze moeten uitgaan.
Geert Stroobant

Geert studeerde lichamelijke opvoeding aan de K.U.Leuven. Al vlug kon hij doorgroeien als leidinggevende en werden ‘teams’ zijn habitat en ‘teamontwikkeling’ zijn tweede natuur.

Hij is momenteel pedagogisch beleidsmedewerker van Visitatieschool te Mariakerke.

Naast zijn loopbaan als leidinggevende is hij altijd actief geweest in het vormingswerk. Thema’s als conflicthantering en teamontwikkeling staan hierbij centraal

Hij is verbonden aan het Centrum voor Nascholing Onderwijs van de universiteit Antwerpen. Daarin ondersteunt hij scholen bij het ontwikkelen van een agressiebeleid en superviseert  teams die werken met  jongvolwassenen met moeilijk  gedrag

Roos Strobbe


Roos studeerde af als verpleegkundige. 

Ze volgde daarna heel wat opleidingen over leiding geven en coachen van medewerkers en volgde haar postgraduaat 'social profit management'.

Ze werkte 20 jaar als leidinggevende in verschillende organisaties.

Haar focus ligt heden ten dage als vormingswerker, lesgeefster én ondersteunt ze nieuwe projecten in zorgorganisatie.Haar kracht ligt in...... 
Ons team

unsplash